Μαθαίνουμε ενώ παίζουμε με APLI

Μαθαίνουμε ενώ παίζουμε με APLI

Τα παιδιά έχουν μια έντονη όρεξη για να μάθουν τα πάντα. Ρωτάνε για τα πάντα. Και όλες οι ερωτήσεις ξεκινάνε με ένα «γιατί».

Γιατί ονομάζεται έτσι αυτό το χρώμα;

Γιατί ο ήλιος είναι κίτρινος;

Κοίτα, μπορώ να μετρήσω έως το 10!

Εμείς στην APLI δίνουμε στους γονείς και τους δασκάλους ένα χέρι βοήθειας με τη νέα σειρά APLI Education για να επιτρέψουν στα παιδιά να μάθουν, να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους και να αναπτύξουν διαφορετικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον, ενώ θα διασκεδάζουν παίζοντας. Γράμματα, αριθμοί και διάφανα κομμάτια.

Πλέον τα παιδιά καλούνται να μάθουν από μικρά την αγγλική γλώσσα. Η εκμάθηση του αγγλικού αλφαβήτου, παράλληλα με το ελληνικό και ο τρόπος μέτρησης είναι από τις πρώτες δεξιότητες που μαθαίνουν στο σχολείο.

Οι διαφανείς πλαστικοί αριθμοί βοηθούν τα παιδιά να μάθουν να διακρίνουν μεταξύ διαφορετικών αριθμών και να κάνουν ακολουθίες, να μετράνε, να ταξινομούν χρησιμοποιώντας τα χρωματιστά κομμάτια.

Τα χρωματιστά γράμματα θα τους δώσουν μια εισαγωγή στην ανάγνωση και τη γραφή για να αρχίσουν να σχηματίζουν τις πρώτες τους λέξεις.

Αυτά τα παιχνίδια αναπτύσσουν τη μαθηματική τους νοημοσύνη και τις γλωσσικές τους δεξιότητες, βοηθώντας τους να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν αριθμούς και γράμματα, επικοινωνία και συλλογισμό.

Μαθαίνουμε ενώ παίζουμε με APLI!

Share

Αφήστε μια απάντηση

[]
Μετάβαση στο περιεχόμενο