Μια έκπληξη για τον Βαλεντίνο!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια μέρα για τον εορτασμό της αγάπης και της φιλίας. Σε όλους αρέσει να λαμβάνουν ένα δώρο, ειδικά αν είναι εξατομικευμένο και φτιαγμένο με το χέρι και με αγάπη!

Η χειροτεχνία είναι ένας τρόπος για να δείξετε ότι έχετε αφιερώσει το χρόνο σας για να σκεφτείτε και να προετοιμάσετε ένα δώρο για ένα αγαπημένο άτομο.

Σήμερα, ετοιμάσαμε μια απλή χειροτεχνία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πεταλούδες με μια έκπληξη. Ποιος δεν απολαμβάνει ένα δώρο, ειδικά αν παρουσιάζεται με τόσο πρωτότυπο τρόπο όπως αυτό! Αυτές οι πεταλούδες από χαρτόνι είναι απλές και διασκεδαστικές και τα παιδιά θα λατρέψουν να τις δώσουν στους φίλους και τους αγαπημένους τους.

Υλικά που χρειάζεστε:

Χαρτόνια Α4: Στα αγαπημένα σας χρώματα.
Αυτοκόλλητα: Αυτά που σας αρέσουν, εδώ θα χρησιμοποιήσουμε πολλά αυτοκόλλητα με καρδιές.
Glitter: Για να του δώσουμε λίγη λάμψη. Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει κόλλα glitter.
Ένα γλυκό σε ραβδί ή γλειφιτζούρι: Η έκπληξη της πεταλούδας μας.
Κινούμενα μάτια: Για να δώσετε ζωή στη πεταλούδα σας.
Pompons: Για τις κεραίες.
Ψαλίδι
Κόλλα

Πώς φτιάχνεται;
Έχετε ετοιμάσει όλα τα υλικά; Τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε σχήμα στην πεταλούδα. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρότυπο που μπορείτε να κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ. Εκτυπώστε το στην έγχρωμη κάρτα ή σχεδιάστε το με το χέρι. Κόψτε το και κάντε δύο μικρές εγκοπές στο κέντρο, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κοπίδι χειροτεχνίας, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα.

Στη συνέχεια, διακοσμήστε το όπως θέλετε. Μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα στο πίσω μέρος, να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα, glitter, να κάνετε ένα σχέδιο… Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας! Όσο πιο εξατομικευμένο είναι, τόσο περισσότερο θα αρέσει στο άτομο στο οποίο το δίνετε. Έχετε σχεδόν τελειώσει!

Χρειάζεστε μόνο το πιο σημαντικό πράγμα, την έκπληξη της πεταλούδας. Επιλέξτε το γλειφιτζούρι που σας αρέσει και κολλήστε τα κινούμενα μάτια και φούντες πάνω του, έτσι:

Μόλις το κάνετε αυτό, λυγίστε την πεταλούδα λίγο στη μέση, κάθετα και τοποθετήστε το γλυκό στις τρύπες.

Είσαστε έτοιμοι! Τώρα έχετε την πεταλούδα σας με μια υπέροχη έκπληξη για να δώσετε στο πιο ξεχωριστό άτομο για σας. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα για να πάρετε κάποιες ιδέες.

Τώρα είναι η σειρά σας… Μην ξεχάσετε να μας στείλετε τα αποτελέσματα της χειροτεχνίας σας στα social media μας. Ανυπομονούμε να τα δούμε!

facebook: AplikidsGreece
instagram: AplikidsGreece

Αγοράστε ότι χρειάζεστε:

Share

Αφήστε μια απάντηση

[]
Μετάβαση στο περιεχόμενο